Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
12 jan. 2022

HOUTWIJK KRIJGT EEN WIJKBUDGET VAN 30.000 EURO

De gemeente Den Haag geeft een wijkbudget van €30.000 aan de wijk Houtwijk in Loosduinen. De plannen moeten bijdragen aan de realisatie van de Wijkagenda Houtwijk 2021 – 2025. In deze, voor en door de wijk gekozen agenda, wezen de bewoners de volgende 3 thema's aan als prioriteit:

1.     onderhoud van groen en straten

2.     een schone wijk

3.     jongeren in de wijk

Bewoners weten zelf het beste wat er nodig is voor een mooiere wijk. Wat uw idee ook is, als het maar realistisch is, binnen een jaar kan worden uitgevoerd en binnen een budget van €30.000 valt. Ook ondernemers en maatschappelijke instellingen kunnen een plan indienen.

Dien uw plan in

Een plan kan worden ingediend via de website www.houtwijkbegroot.denhaag.nl of op papier. Dit kan via de ideeënbus op het Stadsdeelkantoor Loosduinen en in de ideeënbus in Wijkcentrum Bokkefort. Het indienen van een plan kan tot en met zondag 27 februari 2022 online, op papier t/m vrijdag 25 februari 2022.

Haalbaarheid en geld verdelen

Plannen met voldoende 'likes' (minimaal 25) worden bekeken op haalbaarheid door de gemeente Den Haag. Bewoners uit Houtwijk verdelen van 13 april tot en met 8 mei 2022 het geld tussen de overgebleven plannen. Zo bepalen bewoners zelf welke plannen binnen een jaar uitgevoerd worden. De winnende plannen worden bekendgemaakt op 18 mei 2022.

Persoonlijke hulp

Wilt u hulp bij het indienen van uw plan? Kom dan naar het inloopspreekuur 'Bouwen aan Houtwijk'. Vanaf 18 januari 2022 kunt u elke dinsdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur terecht bij het wijkcentrum Bokkefort voor persoonlijke hulp bij het indienen van uw plan via de website. Loop gerust binnen.

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact op met het stadsdeel Loosduinen via e-mail: houtwijkbegroot@denhaag.nl.

Leuk
4
Verdrietig
1
Wow
1

Activiteit op het digitaal buurtnetwerk Hoplr

Houtwijk
6 vind-ik-leuks
4 reacties
Dit maakt deel uit van
folder Project
Wijkagenda Houtwijk

In de Wijkagenda staat wat het belangrijkste is om in de wijk te verbeteren. Houtwijk koos: onderhoud van groen en straten, schoon en aandacht voor jongeren en kwetsbare personen uit de wijk

De Wijkagenda bepaalt de gemeente samen met iedereen die…

Lees meer
199 dagen resterend
arrow_upward