Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
04 feb. 2022

Draag bij aan de Wijkagenda Waldeck

Waldeck krijgt een Wijkagenda. In de Wijkagenda staan de belangrijkste aandachtspunten voor een wijk om aan te pakken. De bewoners, ondernemers, samenwerkingspartners en medewerkers van de gemeente bepalen samen wat het meest belangrijk is. Nadat de Wijkagenda definitief is opgesteld voeren we samen de acties uit. Zo wordt Waldeck een prettige (re) wijk om in te wonen, te werken en te verblijven.

Begin maart krijgt elk huishouden in Waldeck (Oud en Nieuw Waldeck, Componistenbuurt en Rosenburg, inclusief de Notenbuurt) een brief waarin uitgelegd wordt hoe u aan de Wijkagenda kunt meedoen. Tot die tijd wordt u op de hoogte gehouden via www.wijkagendawaldeck.nl en via Hoplr.

Als u vragen heeft of graag een actievere rol wilt spelen bij de totstandkoming van de Wijkagenda, mail dan naar loosduinen@denhaag.nl.

Denkt, praat en doet u ook mee?

Dit bericht en de reacties erop zijn zichtbaar in 5 buurten en op het publiek inspraakplatform
Bedankt
13
Haha
1
Dit maakt deel uit van
folder Project
Wijkagenda Waldeck

Wat zet jij op de wijkagenda voor Waldeck?

Jij weet het beste wat er nodig is in jouw wijk. Daarom maakt de gemeente, samen met iedereen die in Waldeck woont, werkt of naar school gaat, de wijkagenda. Daarin staan de drie belangrijkste aandachtspu…

Lees meer
807 dagen resterend
arrow_upward