Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
25 feb. 2022

Eerste bijeenkomst Wijkagenda Waldeck

Waldeck (dit betreft de buurten: Oud-Waldeck, Nieuw-Waldeck, Componistenbuurt, Rosenburg inclusief Notenbuurt) krijgt een wijkagenda. In de wijkagenda staan de belangrijkste aandachtspunten om aan te pakken. De bewoners, ondernemers, samenwerkingspartners en medewerkers bepalen samen wat het meest belangrijk is.

Dinsdagavond 22 februari was de eerste van de drie bijeenkomsten om invulling aan de wijkagenda te geven. Er is hard gewerkt die avond. We hebben de sterke en zwakte punten van Waldeck in kaart gebracht. We hebben gedroomd over hoe we van Waldeck een leukere wijk kunnen maken. Tijdens energieke gesprekken deelden mensen persoonlijke verhalen over wat de wijk Waldeck voor hen betekent, welke talenten zij kennen en met welke inspirerende mensen zij contact hadden.

Volgende week ontvangt u een enquête in de bus. Wij horen dan graag van u hoe u de wijk ervaart en wat u nodig heeft om nog prettiger te wonen in Waldeck.

Welk positief verhaal of welke medebewoner met talenten kent u? Laat het ons weten door een reactie onder dit bericht achter te laten.

PS. Wilt u ook meedoen met de vervolgbijeenkomsten? Meldt u dan aan via loosduinen@denhaag.nl

Dit bericht en de reacties erop zijn zichtbaar in 5 buurten en op het publiek inspraakplatform
Leuk
4
Bedankt
10
Verdrietig
4
Dit maakt deel uit van
folder Project
Wijkagenda Waldeck

Wat zet jij op de wijkagenda voor Waldeck?

Jij weet het beste wat er nodig is in jouw wijk. Daarom maakt de gemeente, samen met iedereen die in Waldeck woont, werkt of naar school gaat, de wijkagenda. Daarin staan de drie belangrijkste aandachtspu…

Lees meer
807 dagen resterend
arrow_upward