Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
Gemeente Den Haag | Stadsdeel Loosduinen
17 mrt. 2022

Bohemen, Meer en Bos doet mee met proef themastemmen

Themastemmen is nieuw in Nederland. Den Haag doet daarmee een proef in drie wijken. Bohemen, Meer en Bos is een van die drie wijken. Op 17 maart ontvangt iedereen van 18 jaar of ouder in deze wijk een brief met een uitnodiging voor themastemmen.

Stemmen voor plannen voor de stad

Met themastemmen kunnen mensen laten weten wat ze vinden van een aantal thema’s, bijvoorbeeld betaalbaar wonen, veiligheid, armoedebestrijding of zorg. De uitslag is input voor de politici die de plannen maken voor de stad voor de komende 4 jaar.

Themastemmen gaat via een website

In de brief staat een persoonlijke stemcode. Die is nodig voor het stemmen op de website themastemmen.denhaag.nl. Het zijn 15 vragen en het stemmen duurt ongeveer 10 minuten. Dat kan tot en met 31 maart.

Themastemmen kan ook in het Wingsgebouw

Wie het lastig vindt om via de site te stemmen, kan op een aantal tijdstippen naar het Wingsgebouw aan de Mozartlaan 10 komen. Daar is hulp bij het stemmen op de website en zijn papieren stemformulieren. In de brief staat wanneer dat kan.

Loosduins koffieuurtje

Stadsdeeldirecteur Mustapha el Boumeshouli en voorzitter commissie Loosduinen Pjer Wijsman beantwoorden vragen over themastemmen bij het Loosduins koffieuurtje op 23 maart van 16.00-17.00 uur. Aanmelden kan telefonisch via 070 – 353 5009 of via de mailbox Loosduinen: loosduinen@denhaag.nl. Als u uw naam, telefoonnummer en uw vraag doorgeeft, wordt u teruggebeld.

Bedankt
3

Activiteit op het digitaal buurtnetwerk Hoplr

Bohemen en Meer en Bos
3 vind-ik-leuks
arrow_upward